Team

Een klein team van enthousiaste en creatieve mensen houdt zich bezig met het project Waskracht. We stellen ze graag aan je voor. 

Algehele leiding Waskracht

Wim Peters, 1966
Lid van creatief- en organisatieteam

06-82001705

Wim 2.jpg

Na zijn studie bedrijfseconomie aan de toenmalige KUB in Tilburg was Wim 20 jaar bankier vanuit verschillende management- en directieposities. Sinds 2013 is hij toezichthouder in zorg en onderwijs en mede-eigenaar van Werk Succesvol Nederland B.V.; Een coachings- en trainingsbedrijf gericht op persoonlijke-, team- en organisatieontwikkeling. Daarnaast maakt, regisseert en speelt hij in (thematische) theatervoorstellingen en is lid van toneelvereniging St. Genesius. Wim is voorzitter van VvE Winkelcentrum de Bus en Stichting Helmond Gift en verhuurt zakelijk onroerend goed.

download.png

Creatief team Waskracht

Anneke Schröder, 1963
Regisseur

06-42245677

Anneke 3.jpg

Anneke haalde haar diploma aan de theaterschool in 1989. Sindsdien is zij werkzaam als coach en docent maar bovenal theatermaakster. Daar ligt haar passie. Zij maakte onder andere voorstellingen met diverse theatergezelschappen, was 12 jaar regisseuse van de musical op het Dr. Knippenbergcollege en draait in de zomer van 2019 voor de tweede keer een theater stuk volledig in eigen beheer (in haar eigen achtertuin!). Anneke werkt met jong en oud en vindt verbinden het mooiste dat er is.

download.png

Robert van den Broek, 1969
Artistiek leider

06-29096261

Robert 2.jpg

Robert is mede-eigenaar van PantaMedia BV; een multimedia studio dat leermiddelen voor het primair- en beroepsonderwijs ontwikkelt. Hier vervult hij de functie Cineast en ontwikkelaar. Daarnaast was hij schrijver en regisseur van de speelfilms ‘Alles over Niets’ (Nederlands) en ‘Who is Alice’ (Engelse). In zijn vrije tijd is hij regelmatig in het theater te vinden. Zo is hij schrijver, speler en regisseur bij kindervoorstellingen ‘Sintheater’, lid straattheatergezelschap ‘Toeleenuf’ en ContactClown in de zorg.

download.png

Tahné Kleijn, 1990
Beeldvorming en campagnevoering

06-28425385

Tahne? 1.jpg

Tahné studeerde in 2015 af als fotograaf aan kunstacademie AKV|St. Joost. Daarna heeft zij naast haar beroep als autonoom kunstenaar (richting fotografie) verschillende nevenfuncties gedraaid. Zo was zij lid van de artistieke commissie van de Cacaofabriek, voorzitter van de Stichting Goeikes en sinds 2019 stadskunstenaar van Helmond. Haar foto’s zijn internationaal verkocht en o.a. opgenomen in de vaste collectie van Museum Helmond en LAM Lisse. Daarnaast werkt zij als content creative bij Communicatiebureau Zandbeek. Tahné fotografeert soms in opdracht maar maakt voornamelijk autonoom werk.

download.png

Organisatieteam Waskracht

Greetje van Beers, 1961
Operationele projectleiding

06-17236350

Greetje 1.jpg

Greetje is een ervaren event- en projectmanager. Zij vervulde voor diverse opdrachtgevers de rol van eventcoördinator, backoffice-ondersteuning en project- en productieleider. Daarnaast ontwikkelde zij (deels in samenwerking) diverse concepten en projecten zoals Muziek met Smaak, Kl’ik Brabant, Musicala, des-kundig en Volsmaak. Design, innovatie en klassieke muziek zij daarbij de laatste jaren een terugkerend thema. Greetje is een verbinder, ziet kansen en benut deze ook.

download.png

Cissy van Hoof, 1976
Acquisitie sponsoren en relatiemanagement

06-31989929

Cissy 1.jpg

Cissy is commercieel, een verbinder, ziet kansen en en verzilvert deze. Dit doet zij voor zowel opdrachtgevers als haar eigen onderneming Csupport. Met Csupport ontwikkelt ze verkoopplannen in samenwerking met haar opdrachtgevers verkoopplannen en traint de commerciële medewerkers. Cissy voert samen met haar team actief acquisitie en relatiebeheer uit en zorgt daarmee voor groei van betreffende ondernemingen. Zij was 5 jaar actief betrokken bij de organisatie van de Helmondse Bedrijven voor Bedrijvenbeurs, organiseerde relatie- en werknemersevents in opdracht en is samen met Greetje initiatiefnemer/eigenaar van Kl'ik Brabant.

download.png

Bart Cox, 1969
PR, marketing en Social Media

06-46494269

Bart 2.jpg

Bart is mede-oprichter en directeur van MyOnline.Company; een bedrijf gericht op online marketing voor een uitgebreide klantengroep in Zuid Nederland. Daarnaast adviseert Bart al ruim 25 jaar ondernemers op het gebied van ondernemerschap. Dit doet hij vanuit zijn bedrijf funtrepeneurs.com. Hier geeft hij creatieve input met betrekking tot bedrijfsconcepten en nieuwe en/of betere verdienmodellen.

download.png

Aldi van Lierop, 1965
Communicatie en tekstschrijver

06-30124428

Aldi.jpg

Aldi is een ervaren tekstschrijver en redacteur. Sinds 2010 zelfstandig ondernemer, daarvoor ruim twintig jaar in loondienst als communicatieadviseur en perswoordvoerder, onder andere bij het Elkerliek ziekenhuis. Ze helpt ondernemers en organisaties met het vertellen van hun verhaal, digitaal en in print, in het Nederlands en het Engels. Haar schrijfstijl is helder en direct. Haar motto: Vertel me jouw verhaal. Ik geef je de kern terug.

download.png


  • Deel deze pagina: