« Waskracht krant: bij elke voorstelling een nieuwe editie!»

Gepubliceerd op 25-09-2019

Gedurende het project Waskracht!, dat in zomer 2020 door de wijken van Helmond zal trekken, wordt er voor iedere voorstelling een Waskracht-krant uitgegeven met specifieke artikelen, reportages en achtergronden uit de betreffende wijk. In samenwerking met De Loop in een oplage van 40.000 kranten, huis aan huis verspreid.

De krant is natuurlijk bedoeld om de bewoners van de wijken te informeren over de voorstelling die aanstaande is. Daarnaast is het de bedoeling dat er per uitgave artikelen worden geschreven die betrekking hebben op de betreffende wijk, zaken die er spelen of reportages over 'BW'ers (bekende wijkgenoten) of 'MW'ers (markante wijkgenoten).

Door de krant in de hele stad te verspreiden, krijgen bewoners uit andere wijken een 'inkijk' in de betreffende wijk waar dan weer de verbindende factor is in Helmond.

Daarnaast zal er ook de mogelijkheid zijn voor lokale ondernemers om in deze Waskracht-krant te adverteren of om aanbiedingen rondom het evenement te presenteren. Daarvoor zullen op korte termijn ook sponsor-pakketten voor groot en klein worden gepubliceerd waarmee bedrijven en particulieren het project kunnen steunen. 

Waskrant-1569418044.png